Buskørsel

Buskørsel

Viborg Turisttrafik tilbyder buskørsel til mange formål og kører derfor med alle både fra børnehavebørn til pensionister, sportsfolk og erhvervsforbindelser. Mulighederne er mange og vi finder altid en løsning, der passer jeres behov.
Al buskørsel med Viborg Turisttrafik sker i små eller store vedligeholdte og komfortable busser med rigelig plads til alle passagerer og bagagen. Busserne er udstyret med moderne udstyr og chaufførerne er vellidte og dygtige, så enhver transport med Viborg Turisttrafik er en fornøjelse.

Hele Europa

Viborg Turisttrafik kører meget af buskørslen i Danmark som en- eller flerdagsture, men hele Europa er også på rutekortet og chaufførerne navigerer jer trygt og roligt rundt efter behov.

Små ture

Viborg Turisttrafik kører gerne små ture rundt i nærområdet for fx børnehaver, erhvervslivet, familiefester m.v. Nogle gange kan der være tale om få timer, men ingen opgave er for lille.

Endagsture

Viborg Turisttrafik har mange tilbagevendende kunder, som benytter busselskabet til gode endagsture rundt i Danmark eller fx ned over den tyske grænse, for at få handlet lidt ind.
Har I en forening, en arbejdsplads eller en større gruppe mennesker, som skal bruge en bus til en endagstur, er I velkommen til kontakte Viborg Turisttrafik. Vi finder den bedste bus til formålet og giver jer en behagelig udflugt.

Flerdagsture

Mange skoler bruger Viborg Turisttrafik til flerdagsture bl.a. til studieture til udlandet. Busserne har komfortabel indretning, så turene er behagelige trods lang kørsel og busserne er meget rummelig, så der er fin plads til alt bagagen – også når der fx handles ind i grænsekiosken på vej hjem.

Sportskørsel

Gennem mange år har Viborg Turisttrafik været VHKs faste busselskab. Når håndboldpigerne er på udebanen, kører Viborg Turisttrafik dem sikkert frem og tilbage.

Buskørsel til enhver lejlighed og til enhver tid

Kort fortalt kan Viborg Turisttrafik være behjælpelig med buskørsel til enhver lejlighed og enhver tid. Kontakt os, når muligheden opstår og vi giver dig et uforpligtende tilbud.